Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

Vanaf nu zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp op 06-86881088. Klik hier of scan de qr-code met de camera van uw mobiele telefoon en u kunt ons via WhatsApp nog sneller bereiken. We streven ernaar om u dezelfde dag te beantwoorden.

Vakantie

Wegens vakantie is ons kantoor en onze showroom gesloten van vrijdag 17 juli t/m vrijdag 14 augustus. Vanaf maandag 17 augustus zijn wij weer volledig bereikbaar. Voor storingen of andere dringende zaken, kunt u ons te allen tijde bereiken via 0113-551384, na de beantwoorder wordt u doorverbonden met onze storingsdienst.

Welkom bij Hoekman ~ Tussen de Scheldes!

Voor uw complete badkamer één aanspreekpunt. Vanaf uw wensen en ideeën naar een ontwerp wat bij u past. Dat persoonlijke plaatje realiseren wij tot de werkelijkheid van een mooie badkamer. De hele uitvoering van begin tot eind voeren we uit met onze eigen badkamer specialisten. De afspraken voeren wij uit volgens de vooraf met u afgestemde planning. Geen onaangename verassingen maar een heldere duidelijke communicatie. En reken maar dat u bij ons op een persoonlijke en deskundige manier wordt geholpen. We nemen graag de tijd voor u, dus maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Kom gewoon naar onze showroom en laat u verrassen en inspireren. Beleef zelf de badkamers in verschillende stijlen. Ook voor een mooi assortiment woonvloeren van steen en PVC kunt u bij ons terecht.

 

Tot ziens in onze showroom...

 

 

Uitverkoop showroomkachels
Vanwege vernieuwing in de showroom hebben we diverse gas- en houtkachels in de opruiming met kortingen tot wel 60%!

Klik hier om de kachels te bekijken.