Nefit EasyKinemagic - binnen 24 uur van bad naar douchecabine

Binnen één dag uw bad omgebouwd naar een ruime douche. Met het unieke product Kinemagic kunt u ook uw bestaande badkamer omtoveren in een moderne douchecabine die bovendien nog eens van alle gemakken voorzien is.

De Kinemagic komt in drie soorten:

- "Kinemagic Serenite" speciaal voor senioren.

- "Kinemagic Design" een variant met extra aandacht voor design.

- "Kinemagic Essentiel" een basis variant van de Kinemagic douchecabine

Ze komen allemaal in een rechthoek of een nis formaat. En de Serenite / Design kunt u naast halfhoog ook hoog bestellen. Voor meer informatie kijkt u op de Kinemagic website. Of, beter nog, kom bij ons langs en wij kunnen u alles vertellen over dit unieke systeem!

Nefit EasyWindsor Bathrooms

Steeds meer mensen grijpen terug naar de klassieke oud-Engelse stijl om hun woning in te richten. Landelijk is Victoriaans onwaarschijnlijk populair. Ook op het gebied van badkamerinrichting zet deze trend zich voort. Met typisch Britse, vergulde kranen en baden op poten waant men zich een echte Lord of Madam. Uiteraard was dit slechts weggelegd voor de welgestelde. Tegenwoordig kan praktisch eenieder zich de luxe van een badkamer permitteren. En wie weelde zegt, zegt Engeland. Kom bij ons kijken naar het unieke Windsor bathrooms pakket.

Bekijk hier alvast wat sfeerbeelden van echte Windsor producten.

Windsor Sfeerbeeld Windsor Sfeerbeeld Windsor Sfeerbeeld Windsor Sfeerbeeld Windsor Sfeerbeeld

Showroom met nieuwste tegels en sanitair

Een geheel vernieuwde showroom waarin u in alle rust alle nieuwste mogelijkheden op het gebiedt van tegels en sanitair kunt bekijken. Laat u inspireren en verassen door mooie ontwerpen.

Uiteraard kunnen we u ook van advies voorzien. In comfortabel ingerichte spreekgedeeltes kunnen wij luisteren naar uw wensen. U kunt vrijblijvend informeren naar wat er zoal mogelijk is.

Kom u informeren naar onze mogelijkheden op het gebied van:

U hoeft zich geen zorgen te maken over de installatie. Want niet alleen leveren wij kwaliteit als het gaat om santair. Maar we installeren het ook nog eens volledig zonder zorgen bij u thuis.

Uw droom wordt werkelijkheid!

Laat gratis uw droombadkamer ontwerpen door ons!

Samen met u wordt er in een handomdraai een badkamer
in 3D ontworpen. Wij luisteren naar uw wensen en tekenen vervolgens op maat de badkamer van uw dromen.

Neem de afmetingen van uw badkamerruimte mee zodat als het u bevalt kunnen we u verder helpen.