Gesloten wegens vakantie

Wegens vakantie is de showroom gesloten van vrijdag 12 juli t/m vrijdag 9 augustus en zijn wij volledig gesloten van vrijdag 19 juli t/m vrijdag 9 augustus. De mail en onze WhatsApp worden tijdens deze vakantie ook niet gelezen.
Voor storingen of andere dringende zaken, kunt u ons bereiken via 0113-551384, na de beantwoorder wordt u doorverbonden.

Welkom bij Hoekman ~ Tussen de Scheldes!

Voor uw complete badkamer één aanspreekpunt. Vanaf uw wensen en ideeën naar een ontwerp wat bij u past. Dat persoonlijke plaatje realiseren wij tot de werkelijkheid van een mooie badkamer. De hele uitvoering van begin tot eind voeren we uit met onze eigen badkamer specialisten. De afspraken voeren wij uit volgens de vooraf met u afgestemde planning. Geen onaangename verassingen maar een heldere duidelijke communicatie. En reken maar dat u bij ons op een persoonlijke en deskundige manier wordt geholpen. We nemen graag de tijd voor u, dus maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Kom gewoon naar onze showroom en laat u verrassen en inspireren. Beleef zelf de badkamers in verschillende stijlen. Ook voor een mooi assortiment woonvloeren van steen en PVC kunt u bij ons terecht.

 

Tot ziens in onze showroom...

 

 

 

 

 

 

Web Analytics