Kerst en jaarwisseling

Wegens kerst en de jaarwisseling zijn wij tot maandag 4 januari 2021 gesloten. Voor storingen en overige dringende zaken kunt u onze servicemonteur bereiken via 0113-551384. We wensen u warme feestdagen en een gezond 2021 toe!

Gesloten wegens corona

Wegens de nieuwe coronamaatregelen is onze showroom én magazijn gesloten. Afhalen van urgente onderdelen/artikelen kan uitsluitend na het maken van een afspraak. U kunt ons hiervoor tijdens kantooruren telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Dienstverlening tijdens corona

Onze dienstverlening op het gebied van storingen, reparaties, benodigd onderhoud en alle andere werkzaamheden gaan vooralsnog ongewijzigd door. Wanneer u klachten heeft die te maken kunnen hebben met corona of wanneer u in quarantaine zit, vragen we u dringend om de afspraak te verzetten of te annuleren. Voor verdere vragen, voor het maken van een afspraak of om een afspraak te annuleren kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

Vanaf nu zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp op 06-86881088. Klik hier of scan de qr-code met de camera van uw mobiele telefoon en u kunt ons via WhatsApp nog sneller bereiken. We streven ernaar om u dezelfde dag te beantwoorden.

Welkom bij Hoekman ~ Tussen de Scheldes!

Voor uw complete badkamer één aanspreekpunt. Vanaf uw wensen en ideeën naar een ontwerp wat bij u past. Dat persoonlijke plaatje realiseren wij tot de werkelijkheid van een mooie badkamer. De hele uitvoering van begin tot eind voeren we uit met onze eigen badkamer specialisten. De afspraken voeren wij uit volgens de vooraf met u afgestemde planning. Geen onaangename verassingen maar een heldere duidelijke communicatie. En reken maar dat u bij ons op een persoonlijke en deskundige manier wordt geholpen. We nemen graag de tijd voor u, dus maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Kom gewoon naar onze showroom en laat u verrassen en inspireren. Beleef zelf de badkamers in verschillende stijlen. Ook voor een mooi assortiment woonvloeren van steen en PVC kunt u bij ons terecht.

 

Tot ziens in onze showroom...

 

 

Uitverkoop showroomkachels
Vanwege vernieuwing in de showroom hebben we diverse gas- en houtkachels in de opruiming met kortingen tot wel 60%!