Centrale verwarming

In veel gevallen is de cv-ketel dé warmtebron in uw huis, uiteraard met zo weinig mogelijk leidingen in het zicht. Voordat we aan de slag gaan berekenen we de optimale capaciteit van uw cv-ketel en radiatoren. Ons bedrijf is comfortdealer van Nefit en ID dealer van ITHO. Betrouwbare merken met hoge kwaliteit- en comforteisen en een snelle, vakkundige servicedienst. Als dealer bieden wij extra garantie en zekerheid. Onze monteurs zijn vanzelfsprekend volledig op de hoogte van de techniek van deze toestellen.
De meest gangbare vorm van verwarming in combinatie met een cv-ketel zijn radiatoren. Radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wanneer u centrale verwarming combineert met thermosstatische radiatorafsluiters  heeft u een perfecte en flexibele regeling om de temperaturen te krijgen die u wenst. Wilt u echte design radiatoren voor in de woonkamer of badkamer kom langs om in onze showroom te kijken en te kiezen.
De regeling bepaalt waar en wanneer u het warm wilt hebben. Heeft u een probleem dat alleen de woonkamer of keuken warm is en de rest van uw woning niet? Wij hebben altijd een passende oplossing, ook in combinatie met een hout of gaskachel.

Lease, service en onderhoud

 De meeste cv-ketels kunt u bij ons leasen voor een vast maandbedrag gedurende een vastgestelde periode. Zelfs service en onderhoud kunnen in dit maandbedrag worden meegenomen. Voordeel is dat u weet wat uw vaste kosten zijn en gedurende de garantieperiode geen onverwachte kosten krijgt.