Onderhoudscontracten voor cv-ketels

Om optimaal gebruik en zekerheid te garanderen doen wij u een prachtig aanbod. Alles heeft op zijn tijd onderhoud nodig Wij kunnen niet alleen het periodieke onderhoud van uw toestel verzorgen, maar als premium dealer bieden wij u vanzelfsprekend méér. Bij ons bent u zeker van een snelle service wanneer dit nodig is. Door onze onderhoudscontracten kunnen we u jarenlang warmte, gemak en zekerheid geven. We wensen u de komende jaren veel plezier en comfort toe met de Hoekman service altijd bij de hand.


Onderhoud service contract C

Voor alle merken toestellen ongeacht welke leeftijd
Dit is het algemene basis contract voor alle merken toestellen.

Maandbedrag € 7,00 incl. BTW


All-in onderhoud service contract D

Voor alle merken toestellen niet ouder dan 10 jaar
Dit is het algemene All-in contract voor alle merken toestellen. U kunt risico's en onverwachte kosten tot een minimum beperken. U weet waar u aan toe bent en wij garanderen u snel en vakkundig "uit de brand" te helpen.

Maandbedrag € 12,50 incl. BTW


Als installatiebedrijf staan wij achter de producten van Nefit. Vanzelfsprekend kunt u voor Nefit ook het algemene basiscontract "Onderhoud service contract C" afsluiten. Als Nefit Premium partner kunnen wij u jarenlang zorgeloos van warmte voorzien met onderstaande All-in contracten. Let op: deze zijn uitsluitend bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel af te sluiten.


All-in onderhoud service contract A 7 jaar

Alleen voor nieuwe Nefit cv-ketels
Dit is het meest uitgebreide Nefit contract met extra garantie op onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon, dus gegarandeerd zeven jaar lang zekerheid zonder onverwachte kosten.

Maandbedrag € 12,25 incl. BTW


All-in onderhoud service contract A 12 jaar

Alleen voor nieuwe Nefit cv-ketels
Dit is het meest uitgebreide Nefit contract met extra garantie op onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon, dus gegarandeerd twaalf jaar lang zekerheid zonder onverwachte kosten.

Maandbedrag € 14,75 incl. BTW


Wanneer u een nieuwe cv-ketel aanschaft hebben we regelmatig tijdelijke acties op onze contracten. Informeer hiervoor bij ons naar de mogelijkheden.

We bieden u met bovenstaande informatie een aantrekkelijk aanbod. Om hiervan gebruik te maken kunt u het onderstaande formulier downloaden, invullen en naar ons toe sturen. Wij zorgen dan voor verdere afhandeling en sturen u een ondertekende kopie van het contract terug. U kunt ook kiezen om de contractbedragen eens per jaar te betalen. Als aanvulling op onze onderhoudscontracten bieden we ook de mogelijkheid om de eventueel aanwezige mechanische ventilatie-unit die de ventilatie in uw woning verzorgt te reinigen en na te zien voor € 3,00 per maand extra. Onderzoek heeft aangetoond dat zónder onderhoud de werking hiervan sterk terugloopt.

Op verzoek sturen wij u een papieren contractformulier toe. Neem hiervoor contact op per mail of telefonisch.