Uitverkoop showroomkachels
Vanwege vernieuwing in de showroom hebben we diverse gas- en houtkachels in de opruiming met kortingen tot wel 60%!

 

Nordic Fire innovatieve pelletkachels

De voordelen van de Nordic Fire pelletkachels:

Nefit EasyDe eerste Spider thermostaat

Hoekman Installatie is de eerste installateur die de Itho Daalderop spIDer thermostaat overhandigd krijgt.

De nieuwe klimaatthermostaat spIDer, een innovatief regeltechnieksysteem waarmee altijd en overal de temperatuur, verwarming én ventilatie op afstand geregeld wordt.

Sphinx Rimfree

Sphinx RimfreeMet de Rimfree wandclosets zonder spoelrand van de series Sphinx 300 en Sphinx 345 zet BV DE SPHINX MAASTRICHT de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. Want de unieke spoeltechniek zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimaal spoelgedrag en onberispelijke spoelresultaten.

Uitgekiende watergeleiding

De nieuwe waterverdeler, ontworpen volgens een unieke techniek, leidt het spoelwater in het closet gelijkmatig naar rechts, naar links en direct in de sifon. De geïntegreerde geleiding van de spoelstroom in de waterverdeler zorgt voor een betrouwbare spoeling, ook bij verschillende spoelstromen. Aanvullende regulerende externe voorzieningen zijn niet nodig.

Perfecte hygiëne

Zonder spoelrand zijn er geen verborgen plekken waar zich vuil kan afzetten en ophopen. Tegelijkertijd zorgt de nieuwe waterverdeler voor een hygiënisch Sphinx Rimfree VideoBekijk de demonstratie videoonberispelijk spoelgedrag.

Eenvoudig onderhoud

De gehele binnenzijde is aanzienlijk makkelijker stralend schoon te houden. Geen verstopplaatsen Zonder spoelrand vervalt ook de gebruikelijke verstopplaats voor bijvoorbeeld drugs in doorgangsruimten en justitiële instellingen.

Bekijk de demonstratie video

Demonstratie hout, gas, houtcv kachels

In onze vernieuwde showroom hangen de nieuwste cv-ketels van ITHO en Nefit. Ook vindt u een volledig nieuwe sfeervolle presentatie van  houtkachels, hout-cvkachels, gashaarden en schouwen van gerenomeerde merken als Barbas, Dovre, Nestor Martin en Nordic Fire.

Uiteraard komen we alles, zoals u van ons gewend bent, professioneel bij u installeren.