17 en 18 oktober woon en warmtedagen!

Op 17 en 18 oktober starten we de najaarscampagne met onze woon en warmtedagen! We laten u het nieuwste laten zien op het gebiedt van kachels, haarden, sanitair, tegels, vloeren, enzovoorts. Op deze dag hebben we ook een aantal mooie aanbiedingen en demonstraties. Hieronder een kleine greep uit wat u zoal bij ons kunt vinden in de showroom.

U kunt ons bezoeken op de volgende tijden:

Vrijdag 17 oktober :   14.00 — 18.00 uur, 19.00 — 21.00 uur
Zaterdag 18 oktober :   10.00 — 12.00 uur, 13.00 — 16.00 uur

 

Kinemagic

Binnen één dag uw bad omgebouwd naar een ruime douche. Met het unieke product Kinemagic kunt u ook uw bestaande badkamer omtoveren in een moderne douchecabine die bovendien nog eens van alle gemakken voorzien is.

Op de Woon en Warmtedagen staan wij met een presentatie van dit product, kom ook kijken en overtuig uzelf.

De winter komt er aan!

"Nazomer" dat wil zeggen: de winter is in aantocht. Hoog tijd om er warmpjes bij te zitten. Vervang dan nu nog uw oude CV-ketel voor een kwaliteit CV-ketel van Nefit of Itho Daalderop. Bij aanschaf van een Nefit CV-Ketel ontvangt u maar liefst 175 euro inruilkorting.

 

De CV-ketels van Itho Daalderop zijn zo bedrijfszeker dat ze op deze ketels 10 jaar garantie geven. Kom gerust langs dan kunnen we u alles vertellen over ons aanbod in CV-ketels.

Elegant maar niet duur!

Speciaal voor u hebben we dit najaar een mooi elegant landelijk badkamermeubeltje samengesteld. Dit meubeltje kunt u tijdens de Woon en Warmtedagen komen bekijken. Een mooie design waskom maakt het helemaal af. En voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Slechts 899 euro

U kunt hem zo tegen budget voorwaarden meenemen, letop: OP=OP!.

En als u ook belangstelling heeft voor een wandmengkraan kunt u die nu tijdelijk ook extra goedkoop aanschaffen voor maar 99 euro!

 

 

 

Promotietrailer met echt brandende houtpelletkachels

Speciaal voor u hebben we een ingerichte promotietrailer met daarin echt brandende houtpelletkachels. Voor degene die het nog niet weet. Een pelletkachel is een uiterst moderne houtverbrandingskachel. U vult de kachel met houtpellets. Deze branden dan vervolgens in de kachel. De warme lucht wordt door ventilatieroosters de kamer in geblazen. Daardoor heeft u de ervaring en het gevoel van een echte houtkachel en de comfort van een centrale verwarmings installatie. Kom eens kijken en overtuig uzelf ervan dat dit een prima oplossing voor u is. En met onze 6% BTW actie is het nog eens een aantrekkelijke oplossing ook.

Demonstratie hout, gas, houtcv kachels

In onze vernieuwde showroom hangen de nieuwste cv-ketels van ITHO en Nefit. Ook vindt u een volledig nieuwe sfeervolle presentatie van  houtkachels, hout-cvkachels, gashaarden en schouwen van gerenomeerde merken als Barbas, Dovre, Nestor Martin en Nordic Fire.

Uiteraard komen we alles, zoals u van ons gewend bent, professioneel bij u installeren.

Showroom met nieuwste tegels en sanitair

Een geheel vernieuwde showroom waarin u in alle rust alle nieuwste mogelijkheden op het gebiedt van tegels en sanitair kunt bekijken. Laat u inspireren en verassen door mooie ontwerpen.

Uiteraard kunnen we u ook van advies voorzien. In comfortabel ingerichte spreekgedeeltes kunnen wij luisteren naar uw wensen. U kunt vrijblijvend informeren naar wat er zoal mogelijk is.

Kom u informeren naar onze mogelijkheden op het gebied van:

U hoeft zich geen zorgen te maken over de installatie. Want niet alleen leveren wij kwaliteit als het gaat om santair. Maar we installeren het ook nog eens volledig zonder zorgen bij u thuis.

En nog veel meer, kortom wij zien u graag terug op de Woon en Warmtedagen 2014 in Rilland!